stiri Tasty

Dumitru Viorel-Focșa, deputat AUR și-a bătut soția în fața copilului. Poliția a deschis un dosar penal.

Scandal cu Poliţia la uşa deputatului AUR, Dumitru Focșa. Parlamentarul şi-a bătut soţia azi-noapte, iar la scenele de violență a asistat fetița cuplului, în vârstă de nouă ani. Am solicitat dlui deputat Dumitru Viorel Focșa o invitație la un drept la replică și un răspuns față de ieșirea violentă asupra propriei sale familii. În concepția creștină, familia este celula sacră, iar femeia este cea care aduce pe lume copii lui ”Dumnezeu”. Cum se potrivesc aceste valori cu intoleranța, violența și aparențele de bun creștin ale dlui Focșa nu știm, însă știm că acesta se erijează ușor în apărătorul Creștinității contra Satanismului și Păgânismului.

Sursa video: Antena 3 CNN

Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital. 

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. 

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor.

Reacția partidului AUR

Sursa Foto: Facebook / George Simion

Referitor la incidentul în care ar fi fost implicat un deputat de Constanța al Alianței pentru Unirea Românilor, vă transmitem următoarea poziție oficială a partidului: 

Suntem ferm împotriva oricărei forme de violență fizică sau psihologică. Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autoritățile sunt obligate să cerceteze și să soluționeze neîntârziat acest gen de incident. 

Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului.

Comunicat al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor

Scandaluri repetate. Deputatul s-a poziționat în trecut contra Păgânismului și a comunității păgâne românești, declarându-se un creștin fanatic

Sursa video: Dumitru Viorel Focșa – YouTube

Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța, a luat atitudine în privința modului în care ministrul Justiție, Cătălin Predoiu, face  lobby unei aşa-zise Biserici Sataniste din România. În fapt este vorba despre Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, Asociația Platforma Pagan Acceptance, respectiv a tânărului, Olteanu Cosmin, președintele comunității păgâne din România.

În fapt, Ministerul Justiției l-a invitat la discuții pe tânărul Cosmin Olteanu, președintele THE NEW PAGAN DAWN, alături de alte organizații pentru a discuta despre reforma Legii asociațiilor și fundațiilor din România, pentru a-i oferi sprijinul, în vederea promovării valorilor pe care acesta le reprezintă.

THE NEW PAGAN DAWN la acel moment a reacționat față de derapajul dlui. deputat Dumitru Viorel Focșa spunând că:

Înțelegerea precară a valorilor societăților libere, aceleași valori pentru care el, Dumitru Viorel Focșa, zis și Fuxia astăzi poate sa hărțuiască oameni de la tribuna Parlamentului și sa facă circ din locul in care se da ora exactă, dar și înțelegerea precară a valorilor pe care le statuează mândru, dar ipocrit prin piept prin atributele de creștin, credincios și apărător al dreptei credințe îl transforma pe Focsa intr-o Fuxia și îl înscrie in rândul politicienilor de carton, a politicienilor frivoli și tip out and in ai politichiei românești. 

Hărțuirea comunității păgâne, calomnierea ei, jignirea unei comunități și a oamenilor de valoare ai societății de la tribuna Parlamentului, ori prin interpelări penibile către colegi de ai noștri din Ministerul Justiției arată doar lipsa de empatie fata de alți oameni, lipsa de aderentă la valorile democrației și valorile creștine de a îți iubi și accepta aproapele și îl vor pune in următoarea perioada in fata unui proces civil cu daune frumoase pentru comunitatea pagana, din salariul sau de politician 0, minus infinit. 

Citat din Comunicatul de Presă al THE NEW PAGAN DAWN din 2 aprilie 2022

Acesta a adresa la acel moment și o interpelare Ministrului Justiției prin care solicita interzicerea Păgânismului în România.

Reacția Ministerului Justiției nu a întârziat să apară, iar aceasta vine să reafirme ceea ce și noi afirmasem. Reacția confirmă aderența României la principiile democrației și libertății de crez, exprimare și asociere, atrăgându-i în acest sens atenția dlui deputat.

Olteanu Cosmin
Olteanu Cosmin este redactorul din cadrul agenţiei ROPAGANISM. Cu o experienţă de 5 ani în presă, Cosmin acoperă teme precum cele de pe domeniul Politica, Drepturile omului, Culte sau Actualitate, realizând unele dintre cele mai importante analize pe domeniul national-international. Olteanu Cosmin (n. 25 august 2000, Onești, județul Bacău) este un teolog, antreprenor, politician și activist român împotriva discriminării bazate pe religie și orientare sexuală, susțînător al separației dintre biserică și stat și fondatorul Asociației THE NEW PAGAN DAWN, astfel fiind prima figură notabilă care a instituționalizat cultele păgâne în România.
https://www.cosminolteanu.eu

Lasă un răspuns