comunicat de presa drepturile omului International Internațional lifestyle LUCRURI FACUTE nature reprezentare romania stiri

Pagânii se întrunesc în februarie, la Bran

In perioada 11-13 februarie se va organiza Adunarea Generală a Asociației The New Pagan Dawn.

Intrunirea, care va avea loc la Bran, este cea de a opta reuniune anuală a comunității păgâne din România.
In acceptiunea sa modernă, Păgânismul reunește o paletă largă de tradiții religioase și practicanți – de la Wicca și Kemetism, ori tradiții reconstrucționiste, precum Hellenismul, Asatru, Old Norse, până la căi spirituale ale Mâinii Stângi, precum Demonolatria, Satanismul, Luciferianismul, cât si pe acei practicanți ecclectici, care, preluând din mai multe tradiții, nu se identifica in mod special cu o anume cale spirituală.

Olteanu Cosmin
Olteanu Cosmin este redactorul din cadrul agenţiei ROPAGANISM. Cu o experienţă de 5 ani în presă, Cosmin acoperă teme precum cele de pe domeniul Politica, Drepturile omului, Culte sau Actualitate, realizând unele dintre cele mai importante analize pe domeniul national-international. Olteanu Cosmin (n. 25 august 2000, Onești, județul Bacău) este un teolog, antreprenor, politician și activist român împotriva discriminării bazate pe religie și orientare sexuală, susțînător al separației dintre biserică și stat și fondatorul Asociației THE NEW PAGAN DAWN, astfel fiind prima figură notabilă care a instituționalizat cultele păgâne în România.
https://www.cosminolteanu.eu

2 thoughts on “Pagânii se întrunesc în februarie, la Bran

Lasă un răspuns