ABUZURI fun Uncategorized

Directorul general al Direcției Generale de Asistenta Socială și Protectia Copilului Timis, Emilia Milutinovici vorbește despre “racolarea potențialilor beneficiari”

La noi e ca nimenea. Deci intr-un articol din 2016, publicat de SpyNews ce îl regăsiți accesând link-ul următor https://spynews.ro/actualitate/copii-racolati-de-un-mare-preot-satanist-slujitorul-diavolului-a-facut-deja-zeci-de-victime-101711.html eram portretizat ca un mare racolator, dar uite că am găsit pe cineva care a reușit să îmi arate că poate face treabă mai bine ca mine.

Dincolo de amuzamentul situației de față și de penibilul ce aceasta îl creează, aceasta ne arată felul în care indifferent de cât de profesionist sau nu ești poți dacă folosești un limbaj de lemn, ori ești nepoata vreunui baron local reușești destul de ușor să devii director general și în presă să te schimonosești să încerci ca să te autodepășești în fiecare articol cu câte o prostie, aceasta devenind din ce în ce mai mare din articol în articol.

Dăncilismul lovește în Timișoara, localitatea în care se spune că merge cel mai bine protecția copilului, însă zilele acestea fiind într-o scurtă escapade turistică la Timișoara am văzut că bârfele auzite de prin întâlnirile cu diverși actori publici sunt doar niște bârfe ce nu au un temei real.

Totuși o să vă las să vedeți videoclipul cu pricina pus mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=9-Hbnm_5Mxc&feature=share&fbclid=IwAR1Y1-Oyp0ZtqXJzcrbxg_bpP3SXHnhPSiBXO7z2dYrtb0SM_m6iIVhJ7mM

Un alt articol ce îl voi cita din Gazetadinvest.ro și vi-l voi pune la dispoziție pentru a înțelege backgroundul ce însoțește penibilul creat de DGASPC Timiș prin reprezentantul său, încă director în funcție.

Zeci de timișeni de etnie rromă, persoane cu dizabilități sau mame cu mulți copii și-au găsit un loc de muncă, în cadrul unui proiect european. Este vorba despre proiectul „Integrat, Activ, Independent! Facilitarea integrării pe piața muncii a grupurilor vulnerabile din județul Timiș”. Acesta a fost derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Astfel, 40 de persoane din Timiș s-au integrat profesional, după ce au urmat mai multe cursuri de calificare în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Sefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, Emilia Milutinovici, spune că au fost furnizate servicii de sprijin și asistență beneficiarilor proiectului în vederea integrării acestora pe piața muncii și monitorizarea post-angajare pentru 230 persoane din categorii vulnerabile. Totodată, s-a realizat mediere în vederea angajării, au fost realizate 230 de planuri de mediere; 25 beneficiari integrați profesional;  30 de persoane monitorizate post-angajare;  50 persoane sprijinite profesional prin abilitarea în tehnici de căutare a unui loc de muncă. Șaptezeci și cinci de beneficiari au participat la cursurile de competențe de bază TIC; iar 45 absolvenți certificați TIC, 76 de beneficiari participanți la cursul de competente sociale si civice;  66 absolvenți certificați.

În plus, au fost subcontractate opt cursuri de calificare ( lucrător în comerț, brutar, patiser, lucrător în tricotaje-confecții și lucrător în fabricarea conservelor din legume sau fructe), 123 de beneficiari au demarat cursurile, 117 au absolvit cursurile. “Acest proiect se referă în primul rând la tematica excluziunii sociale. Adică la abordarea acelor grupuri vulnerabile care sunt marginalizate. În primul rând ne-am axat pe tot ceea ce înseamnă racolarea potențialilor beneficiari. Este vorba despre categoriile de persoane defavorizate: cetățeni de etnie rromă, persoane cu dizablități, familii monoparentale, etc.”, spune Emilia Milutinovici, șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, majoritatea beneficiarilor proiectului au fost recrutați din zonele rurale. „Angajatorii, în ultimii ani, sunt mult mai deschiși pentru că noi avem mai multe parteneriate făcute atât la nivel de Timișoara, cât și la nivel de Lugoj, în special cu companii din domeniul automotive. Problema e de partea cealaltă, pentru că, de-a lungul timpului, o parte din beneficiari au fost obișnuiți să fie tolerați și când e vorba de disciplină e puțin mai greu în a-și păstra locul de muncă”, a spus Carmen Bâtcă, manager de proiect.

În total, beneficiarii proiectului au fost 318 persoane, care aparțin grupurilor vulnerabile.

0 Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

Olteanu Cosmin
Olteanu Cosmin este redactorul din cadrul agenţiei ROPAGANISM. Cu o experienţă de 5 ani în presă, Cosmin acoperă teme precum cele de pe domeniul Politica, Drepturile omului, Culte sau Actualitate, realizând unele dintre cele mai importante analize pe domeniul national-international. Olteanu Cosmin (n. 25 august 2000, Onești, județul Bacău) este un teolog, antreprenor, politician și activist român împotriva discriminării bazate pe religie și orientare sexuală, susțînător al separației dintre biserică și stat și fondatorul Asociației THE NEW PAGAN DAWN, astfel fiind prima figură notabilă care a instituționalizat cultele păgâne în România.
https://www.cosminolteanu.eu

Lasă un răspuns